Handelsbetingelser

1. BESTILLING

På www.were-bags.com kan du kun bestille varer via vores hjemmeside.  Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.

Lovvalg og værneting.
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Alle priser på websitet er i danske kr. og inkl. 25% moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

2. BETALING MED VISA OG KORT

På www.were-bags.com kan der betales med:

Dankort/ Visa (Intet gebyr)
Mastercard (Intet gebyr)
Visa Electron (Intet gebyr)

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder er der forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.were-bags.com Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

 

3. LEVERING

We:Re ønsker at give dig den allerbedste service, og gør alt for at kunne levere fra dag til dag. Dog kan der være omstændigheder, der gør at det tager lidt længere tid, hvorfor det i nogle tilfælde kan komme til at tage op til 3 hverdage

 

4. FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Desuden gælder det at hvis du benytter din fortrydelsesret så skal du sende købet retur senest 14 dage efter du har meddelt du har fortrudt købet.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse – beskriv venligst hvorfor varen returneres. Pengene tilbageføres på det betalingskort der er benyttet ved købet. Ønskes pengene indsat på en anden konto, skriv da venligst disse bankoplysninger til os. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

We:Re Aps, Alphavej 17b, 8270 Højbjerg

Vi modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.

We:Re returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os:

Cille@were-bags.com eller på tel: 22897370

 

5. REKLAMATION

Skulle der opstå en skade under forsendelsen af dine varer, eller hvis varen måtte have en fejl når du modtager den – så kontakt os med det samme, så vi kan hjælpe dig med at få varen ombyttet.

Når der er tale om fejl og mangler, skal vi naturligvis nok refundere portoen.

Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller få pengene retur.

Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, og at skaden/manglen ikke er opstået grundet fejlagtigt brug. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder, er reklamationen altid rettidig.

Du har 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget varen – husk i den forbindelse at gemme din kvittering.

Evt. reklamationer skal returneres til:

We:Re Aps, Alphavej 17 b, 8270 Højbjerg