KONCEPTET


Vi genskaber tabt værdi

werebags (8)Visionen bag We:Re

We:Re står for We Recycle. Vi genbruger brugte materialer, som tidligere har haft en værdi for eksempelvis en virksomhed. Når reklamebannere skal smides ud, tager We:Re over. Vi fremstiller blandt andet tasker og boligprodukter af de brugte og kasserede materialer og det er med til at skabe ny værdi i vores produkter.

Formålet er at udnytte de ressourcer som vi har til rådighed på den mest optimale måde og dermed mindske affaldsforbruget.

Alle vores produkter er unikke, fordi vi anvender genbrugsmaterialer fra forskellige steder. Det kan være en virksomheds brugte reklamebannere, som genanvendes til medarbejdergaver eller et telt fra en festival, som bliver omdannet til tasker eller boliginteriør. En vigtig del af We:Re’ produkter er den historie de hver især fortæller. Samtlige produkter har nemlig deres egen unikke historie og udtryk. Der findes altså ikke to ens We:Re produkter.

We:Re er grundlagt på fundamentet om en grøn og bæredygtig fremtid. Vi forlænger levetiden på brugte materialer ved at upcycle dem og give ny værdi i form af produkter i høj kvalitet.